Poe AI: Az Intelligens Chatbot Platform

Az egyik kiemelkedő és kulcsfontosságú jellemzője a Poe AI chatnek a több AI chatbot platformja. Egyetlen helyen kínál lehetőséget több platform elérésére. Ezen a platformon egyszerre férhetsz hozzá a ChatGPT, GPT-4, Claude, Claude+ és Sage szolgáltatásokhoz. Tehát nem kell külön-külön csevegőablakok között váltogatnod.

Személyre szabott bot létrehozás

A Poe.com áttekintése nem lenne teljes a Bot Létrehozás megvitatása nélkül, amit ez az AI platform kínál. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy saját testreszabott AI botot hozz létre a megadott prompt alapján. Ezzel csökkentheted a prompt ismételt megadásának szükségét. Ráadásul megoszthatod ezt a Poe AI chatbotot barátaiddal is. A legújabb frissítés szerint a botot a Poe Chat API alapján is létrehozhatod, így lehetőséget biztosítva arra, hogy saját közösséget építs, hasonlóan az AIPRM-hez.

Chat történet elérése

Az egyik kulcsfontosságú jellemzője a Quora Poe-nak a képessége, hogy nyomon kövesse a korábbi beszélgetéseidet a chatbottal, ahogyan azt a ChatGPT is kínálja. Fontos itt megjegyezni, hogy ez a funkció már jelen volt a platformon még azelőtt, hogy az OpenAI bevezette volna a ChatGPT és GPT-4 részeként.

Más AI botok felfedezése

Ahogy fent említettük, a Poe.com lehetőséget nyújt arra, hogy megossza a saját botodat a közösséggel. Tehát használhatod más emberek által létrehozott botokat is. A “Botok felfedezése” opcióval felfedezheted más emberek által létrehozott botokat és hasznát veheted belőlük.

Android és iOS alkalmazások

A Poe AI chat másik kulcsfontosságú jellemzője, hogy elérhető mind Androidon, mind iOS-en. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen hozzáférj és használd ezt a platformot, nem csak asztali számítógépen.

Ára

A Poe AI freemium formában használható. Az ingyenes verzióban az egyes eszközök csak limitáltan használhatók. Az előfizetés ára havi 7500 HUF-nál kezdődik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top