Wordtune: Az Írást Segítő Forradalmi AI Eszköz

A Wordtune egy AI írássegéd, amely visszajelzést nyújt a stílusodról, a helyesírásodról és a nyelvtanodról. A Wordtune más AI írássegédekkel ellentétben mély AI technológiával van felépítve, amely lehetővé teszi számára az írásod kontextusának megértését és pontosabb visszajelzést nyújt. A Wordtune-t 2018-ban alapította Yoav Shoham, Amnon Shashua és Ori Goshen, akik az AI21 Labs-ot vezetik.

Íme néhány jellemző, amelyet a Wordtune kínál:

  • Az átfogalmazás a Wordtune alapvető jellemzője, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén felfedezd az alternatív módokat egyetlen szó, egy teljes mondat vagy akár egy teljes bekezdés újrafogalmazására. Fontos megjegyezni, hogy egy bekezdés átfogalmazása jelenleg csak prémium előfizetéssel érhető el. Az átfogalmazás mind a Wordtune Szerkesztőben, mind a böngészőbővítmény segítségével működik.

  • Közvetlen és Formális Tónus. Ez a Wordtune jellemző lehetővé teszi, hogy válassz a közvetlenebb vagy valamivel formálisabb hangnem között. Ha a Wordtune szerkesztőt használod, csak jelöld ki a mondatot, majd kattints a szerkesztő tetején található közvetlen vagy formális lehetőségre, és a szöveged néhány javaslattal lesz felvértezve. Ezt a funkciót a böngészőbővítmény segítségével is használhatod.

  • Rövidítés és Kibővítés. Ez a Wordtune jellemző lehetővé teszi egy kiválasztott mondat rövidítését vagy kibővítését. Hasznos, ha túl sokat írtál, és szeretnéd tömörebbé tenni a szöveget. Ezt a funkciót akkor is használhatod, ha a írási gátakba ütköztél, és segítségre van szükséged.

  • Okos Szinonimák. Ez a Wordtune jellemző lehetővé teszi egy szó kiemelését és egy szinonimalista megjelenítését, amely jobban illik a mondatodhoz. A Wordtune kifinomult AI technológiája megérti a mondat összefüggését, így csak olyan szinonimákat kínál, amelyek természetesen hangzanak az adott kifejezés összefüggésében.

  • Wordtune Fűszerek. A Wordtune Fűszerek új AI íráseszközök, amelyeket 2023-ban vezettek be a segéd eszközöd továbbfejlesztése érdekében. A Fűszerek segítségével kérheted az AI-t, hogy bővítse a mondatot, adjon példát, szolgáltasson statisztikákat vagy analógiákat adjon. Ez sokkal nagyobb kontrollt biztosít a tartalmad felett, mint más AI eszközök, amelyek egyszerűen az összes tartalmat generálják helyetted.

  • Javaslatok és Korrekciók. Amikor a Wordtune szerkesztőt használod, a szerkesztő jobb oldalán megjelenik egy javaslatok és nyelvtani ellenőrzések listája, ahogy írsz. Mi nagyon hasznosnak találtuk ezt a funkciót hosszú tartalmak írásakor a szerkesztőben.

  • Fordítás. Egy érdekes funkciót találtunk a Wordtune használata során, a képességet, hogy egy idegen nyelven írt szót vagy mondatot átfogalmazz. Például az alábbi képernyőképen mandarinul írtam a “hello” szót, és az Átírás opció néhány javaslatot kínált angolul. Ezt kifejezetten hasznos funkciójának találtuk a nem angol anyanyelvű beszélők számára.

  • Wordtune Olvasás. A Wordtune Olvasás egy új AI termék, amelyet a csapat 2022 elején indított, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy összefoglalják a hosszú dokumentumokat vagy URL-eket, hogy gyorsabban fogyaszthassák a tartalmat.  • Böngésző kiegészítők. A Wordtune számos böngésző kiegészítőt is kínál, hogy segítsen az írásban az interneten. A Wordtune jelenleg Chrome kiegészítésként és Edge kiegészítőként érhető el.

  • Wordtune a Microsoft Word számára. Telepítheted a Wordtune kiegészítőt a Microsoft Office-hoz, a Microsoft 365-höz vagy a Microsoft Word-höz. Ez lehetővé teszi számodra az AI írássegéd erejének közvetlen használatát a Word dokumentumban.

Mennyibe kerül a Wordtune?

A Wordtune-nak ingyenes és prémium árazási terv van. Az ingyenes terv 10 Átírást tartalmaz naponta, amelyek segítenek új módokat felfedezni a mondataid újraformázására. Találtunk egy kicsit korlátozónak hosszú tartalom írásakor, de még mindig remek módja annak, hogy elkezdj a segéd eszközzel. Ha több Átírásra van szükséged, frissítheted a prémium tervre. A prémium terv havi 9,99 USD-ba vagy évi 119,88 USD-ba kerül. A Wordtune-nak továbbá vállalati terv is van nagyobb csapatok számára, amelyhez lépj kapcsolatba velük az árakért.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top