TLDRThis – A szövegek tömörítésére és átírására

Az interneten elárasztó információk világában kevés idő jut hosszú szövegek elolvasására. Azonban a TLDR This eszköz segít bármilyen szöveget tömören összefoglalni, hogy könnyen áttekinthetővé és befogadhatóvá váljon, és így megszabadulhassunk az információ túlterhelésétől.

Hogyan Működik?

A TLDR This mesterséges intelligenciája automatikusan elemez és összefoglal bármilyen szöveget, úgy hogy könnyen érthető legyen, és könnyen megérthető és cselekvésre késztető legyen.

Az online cikk összefoglaló eszköz, a TLDR This automatikusan kinyeri az író és a dátum információkat, a kapcsolódó képeket, a címet és az olvasási időt a hírek és blogbejegyzések cikkeiből, így mindent egy helyen találunk.

A TLDR This cikk összefoglaló eszköz megszabadít minket a hirdetésektől, pop-up ablakoktól és más online zavaróktól, így tiszta és koncentrált olvasási élményt biztosít.

A TLDR This kiválasztja a legrelevánsabb pontokat egy szövegből, hogy gyorsan megérthessük az üzenet lényegét, anélkül hogy az összes bekezdést végig kellene olvasnunk.

Kiknek Való a TLDR This?

Bárkinek, aki hozzáféréssel rendelkezik az internethez:

• Ha csak a hosszú cikkek lényegét szeretnéd megtudni, a TLDR This neked való. Elolvashatod ezt az összefoglalót, majd ha szeretnéd, elolvashatod az eredeti cikket is.

Diákoknak:

• Azoknak a diákoknak, akik vizsgára tanulnak, és túl sok információval vannak elárasztva. Ez az eszköz segít összefoglalni az információkat egy tömör, könnyen emészthető szöveggé.

Íróknak:

• Bármilyen gyakran írsz is, a TLDR This segít gyorsan összefoglalni a cikkeidet könnyebb írás és olvasás érdekében.

Tanároknak:

• Azoknak a tanároknak, akik hosszú dokumentumokat vagy fejezeteket szeretnének összefoglalni a diákjaiknak.

Intézményeknek:

• Vállalatoknak és intézményeknek, akik szeretnék összefoglalni a tartalmakat olyan összefoglalóvá, amely könnyen emészthető az alkalmazottaik/diákjaik számára.

Újságíróknak:

• Az újságíróknak, akiknek hosszú cikket kell összefoglalniuk újságjuk vagy magazinjuk számára.

Parafrazálj bármilyen szöveget egy átkattintással

A TLDR This átfogalmazó eszköze segít újraírni bármilyen szöveget különböző hangnemben és stílusban, hogy különböző olvasókat szólítson meg. 100% plagizálásmentes.

Előfizetési Lehetőségek

A TLDR This különböző előfizetési lehetőségeket kínál, attól függően, mennyire gyakran használnád a szolgáltatást. A díjak havi vagy éves alapon kerülnek felszámolásra, és különböző funkciókat és lehetőségeket kínálnak a felhasználóknak.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top