ScholarAI: Megbízható mesterséges intelligencia az akadémiai világban

A ScholarAI plugin egy olyan megoldás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a közleményekkel ellátott cikkek és tudományos kutatások adatbázisához.

Probléma

A ChatGPT fantasztikus eszköz kutatók számára. Azonban két jelentős hátránya van a ChatGPT használatának kutatás fejlesztéséhez.

1. A nagy nyelvi modellek (LLM-ek), mint a ChatGPT, hallucinálnak, ami azt jelenti, hogy olyan válaszokat adnak, amelyek látszólag hihetőek, ahelyett, hogy közvetlenül a tényekre támaszkodnának. Ez potenciálisan súlyos hiba forrásanyagok írásakor és fejlesztésekor. Az emberi tudás azt jelenti, hogy az egyre növekvő téziseket tesztelt következtetések egymásra halmozásával építjük fel, nem pedig lehetséges találgatások bemutatásával tényekként.

2. Az LLM-ek nem idézik a forrásokat, és nincsenek könnyű módok annak megértésére, hogy hogyan jutnak el a válaszaikhoz. Ők önmagukban átláthatatlanok.

Megoldás

Ekkor jön képbe a ScholarAI – egy forradalmi plugin, amely zökkenőmentesen integrálja a közleményekkel ellátott cikkek keresését a ChatGPT beszélgetésekbe.

Mi is az a ScholarAI plugin a ChatGPT számára?

A ScholarAI egy olyan plugin, amely a felhasználóknak hozzáférést biztosít a közleményekkel ellátott cikkek és tudományos kutatások adatbázisához. Jelenleg a ScholarAI kapcsolódási pontot teremt a ChatGPT-t működtető LLM-ek és a testre szabott hozzáférés között a nyílt hozzáférésű Springer-Nature cikkekhez. Ezen a plugin használatával a felhasználók gyorsan képesek közvetlenül lekérdezni releváns, közvetlenül lektorált tanulmányokat, hogy megbízható információkat találjanak a tudományos kutatások, műszaki projektek és finanszírozási javaslatok elősegítéséhez. A ScholarAI segít korlátozni a normál ChatGPT használata során fellépő hallucinációkat és közvetlen hiperhivatkozásokat biztosít a forrásanyagokhoz, hogy a legpontosabb és legmegbízhatóbb adatokat kapja az akadémiai területről.

Főbb jellemzők

1. Hozzáférés a számos közleménnyel ellátott cikk adatbázisához

A ScholarAI összekapcsolja a felhasználókat a Springer-Nature folyóiratok nyílt hozzáférésű cikkeivel, amelyek számos területet lefednek, beleértve a tudományt, mérnöki tudományokat, technológiát, humanitást és társadalomtudományokat. Hamarosan további adatforrásokat is hozzáadunk.

2. Hiperhivatkozások a forrásanyagokhoz

A ScholarAI lehetővé teszi a ChatGPT képességeinek kiterjesztését, hogy közvetlen hivatkozásokat tartalmazzon azokhoz a forrásanyagokhoz, amelyekből válaszait létrehozza.

Hogyan használja a ScholarAI plugin-t a ChatGPT-vel?

A ScholarAI használata rendkívül egyszerű, de kérjük, vegye figyelembe, hogy a hozzáférés a ChatGPT pluginokhoz még mindig korlátozott. Ha jelenleg nincs hozzáférése, akkor kérjük, iratkozzon fel a várólistára itt: https://openai.com/waitlist/plugins, és legyen türelemmel, amíg az OpenAI bővíti a plugin hozzáférést a többi felhasználóhoz. Miközben vár, kérjük, csatlakozzon a Scholar-AI.net várólistájához is.

A ScholarAI plugin ára

  • ScholarAI Free: Az alapvető ScholarAI funkciók ingyenesen elérhetőek. Fedezze fel a közleményekkel ellátott tudományt hivatkozásokkal és forrásanyaggal. Heti legfeljebb 30 kérést használhat a következő funkciókra: Tudományos irodalom keresése, Tudományos cikk összefoglalása.

  • ScholarAI Basic: Használja a ScholarAI neurális hálózatokkal működő irodalomolvasóját akadályok nélkül! Korlátlanul használhatja a következő funkciókat: Tudományos irodalom keresése, Tudományos cikk összefoglalása. Ára: 4.99 USD/hó.

  • ScholarAI Premium: Hozzáférés a ScholarAI termékek legújabb és legjobb funkcióihoz, és segítsen nekünk megőrizni a tudományt mindenki számára elérhetővé! Korlátlanul használhatja az alábbiakat: Minden alapfunkció. Ára: 8.99 USD/hó.

Végkövetkeztetés

A ScholarAI kihasználja a ChatGPT erejét és testreszabott hozzáférést biztosít a közleményekkel ellátott információkhoz olyan tudósok, kutatók és tudósok számára, akik a munkájukhoz a legmagasabb szintű pontosságot igénylik. Összességében ez az eszköz azt reméli, hogy játékváltó lesz az akadémiai területen, lehetővé téve a megbízható tudományos kutatások gyors hozzáférését és az adatalapú döntéshozatalt. Próbálja ki a ScholarAI-t még ma, és tapasztalja meg az azonnali tudományos kutatás erejét a keze ügyében! Hatalmat ad a kezébe, hogy gyorsan, megbízható, lektorált adatokhoz juthasson. Használja a ScholarAI plugint a ChatGPT-vel, és gyorsítsa fel kutatását! Most elérhető az OpenAI ChatGPT Plugin Áruházában.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top