Prezo: az intelligens prezentációgenerátor

A Prezo lehetővé teszi hosszú dokumentumok összefoglalását prezentációvá, hozzáadva ehhez mesterséges intelligenciával generált képeket és megalkotva a diákhoz illő témákat és elrendezéseket. A használatához először regisztrálnod kell, de miután beléptél a rendszerbe, az AI segítségével könnyedén nekiláthatsz saját prezentációid létrehozásának a webes felületen keresztül.

A Prezo két csomagot kínál

Starter (Ingyenes)

  • 5 ingyenes prezentáció

  • Megosztható linkek

Pro (Havi 10 USD)

  • Korlátlan prezentációk

  • PDF exportálás és testreszabható márka logó

  • Közös munkaterület, jogosultságok és együttműködési lehetőségek

  • Korlátlan mennyiségű AI alkalmazás

Hosszú cikkeket, memo-kat vagy más terjedelmes tartalmakat pár kattintással alakíthatsz át prezentációvá a Prezo segítségével. Az AI megőrzi a dokumentum legfontosabb információit, logikus szakaszokra bontva azokat, amelyek szépen formázott diáként jelennek meg.

Hogyan készíthetsz el egy prezentciót a semmiből gyorsan

Kevés szóval jellemezd prezentációdat

Egy rövid kifejezést írj be a parancssorba, és másodpercek alatt generálhatsz teljes hosszúságú prezentációt szöveggel és képekkel.

AI KÉPEK

Képstílusok minden hangulathoz

Írd le a képet, amit szeretnél, majd válassz több mint 10 különböző stílus közül, hogy másodpercek alatt művészi alkotás szülessen.

Tartalom tökéletes illesztése

Az AI segítségével változtathatsz a szövegen, annak hosszán és hangvételén, hogy tökéletesen passzoljon a közönségedhez.

Elrendezések minden felhasználási esetre

Eseményekhez, kutatásokhoz, marketinghez vagy órákhoz – válassz a különböző előre definiált elrendezések közül.

Mobil eszközökön is könnyen megtekinthető

A Prezo blokkokon alapul, amelyek könnyedén átrendezhetők húzással és dobással. Az automatikus átrendezés gondoskodik róla, hogy a prezentáció mobil eszközön is kiválóan nézzen ki.

Egyszerű húzással és dobással szerkeszthető elrendezések

Szórakoztató és könnyű létrehozni a tökéletes elrendezést, legyen szó blokkok méretezéséről vagy áthelyezéséről.

Minden szükséges blokk rendelkezésedre áll

Táblázatok, grafikonok és integrációk a kedvenc eszközeiddel. Használd ezeket a hatékony blokkokat a prezentációid feldobásához, amelyek tökéletesen harmonizálnak az AI segítségével és remekül mutatnak minden eszközön.

A Prezo lehetőséget kínál arra, hogy gyorsan és egyszerűen készíts látványos prezentációkat, amelyek garantáltan maradandó benyomást keltenek. Bontsd le a hosszú dokumentumokat és tartalmakat szemléletes diákra az AI erejével!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top