MaxAI.me: A mesterséges intelligencia leggyorsabb módja most Chrome kiegészítőként!

A MaxAI.me, korábban ismert UseChatGPT.Ai néven, egy koppilot kiegészítő. A Google Chrome-hoz tervezték, hogy fokozza az online produktivitást. Ezenkívül a MaxAI.me hasonlít a Notion felületére, a munkaterületi alkalmazásra.A MaxAI.me egy automatizálási eszköz az AI írás területén. Segít írásban, összefoglalásban, fordításban, újraírásban stb, és a prémium verzióban pdf-vel kapcsolatosan is lehet vele dolgozni. Továbbá javaslatokat is ad a szövegedhez a helyesírás, a hangsúly és a tisztaság tekintetében.

MaxAI.me: Felhasználói felület

A platformnak egy intuitív felülete van, amelyet kifejezetten a termelékenység fokozására terveztek, és az oldalsávjában minden igényed kielégül. Ezenkívül tartalmazza az összes AI chatbotot, és lehetővé teszi, hogy könnyedén váltogass közöttük. Így például választhat ChatGPT és Open AI API között egyetlen kattintással! Ezenkívül, ha szeretnéd másolni az eredményeket és valahová beilleszteni, az is csak egy kattintásra van tőled.

Hogyan Működik a MaxAI.me?

A MaxAI.me ugyanúgy működik, mint bármely más Google Chrome kiegészítő, amelyet hozzá kell adni és rögzíteni. A munka megkezdéséhez egyszerűen keress rá a Chrome webáruházban az kiegészítőre, majd add hozzá. Innen a MaxAI.me felhasználói felülete mindent elintéz helyetted.

Miután hozzáadtad a kiegészítőt, indítsd el a kezdőoldalt, és jelentkezz be az e-mail címeddel. Egy magyarázó videót is tartalmaz a MaxAI.me-ről. Következő lépésként menj oda az oldalhoz, ahol éppen írsz, vagy kattints a kiegészítőre, vagy nyomd meg az Alt+J billentyűkombinációt, és nyitva áll előtted az óriási lehetőségek világa.

Szerkeszthetsz, javíthatsz, összefoglalhatsz, bármit, a MaxAI.me mindig a segítségedre lesz. Azt is beírhatod a kérdésedet az “Ask AI” dobozba, majd nyomj a “Generate” gombra. Pont úgy működik, mint a ChatGPT. Akár most másold le a szöveget, vagy generáld újra! Bármi is a helyzet, a legjobb eredményeket kapod.

MaxAI.me ára

ár a MaxAI.me-nek van ingyenes verziója, de csak a fizetős verziója biztosít minden funkcióhoz korlátozások nélkül hozzáférést. A prémium terv havi számlázás esetén 19 dollárba kerül. Az éves számlázás választása esetén körülbelül 12 dollár havonta.

MaxAI.me előnyei és hátrányai

Nos, mielőtt elköteleznéd magad a MaxAI.me mellett, érdemes összehasonlítani az előnyeit és hátrányait. És ha a funkciói megegyeznek az igényeiddel, akkor ne keress tovább!

Előnyök

• Felhasználóbarát felület

• Integráció a hatékony AI eszközökkel

• Teljes adatvédelmi támogatás

• Támogatja az összes nyelvet

• Több mint 150 ChatGPT indító gomb

• Segít személyre szabott válaszok készítésében

Hátrányok

• Csak a Chromium alapú böngészőkben elérhető, mint például az Edge és a Chrome

• Az ingyenes verziója alig néhány funkciója használható

  • Napi használati korlátozás az ingyenes verzióban

  • Nincs hozzáférés az előző válaszokhoz

Összességében a MaxAI.me egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi az AI használatát bárhol az interneten. Legyen szó szövegszerkesztésről, fordításról vagy akár kódszerkesztésről, a MaxAI.me megkönnyíti az AI használatát a mindennapi online tevékenységek során. A felhasználóbarát felület, a széles nyelvi támogatás és az integráció a különböző AI szolgáltatókkal mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a MaxAI.me a hatékony munka eszköze legyen az AI világában.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top